Boligudlejning

 Konradsfeld hovedbygning og avlskompleks udlejes.

IDer er ca. 450 m2 fordelt på to plan. Derudover er der fuld kælder der ikke er udnyttet. Førstesalen består af 6 gode store værelser samt en stor åben repos. Stueetagen har stort køkken og to stuer ensuite. Kontor, bryggers med gulvvarme, stor hall med brændeovn samt badeværelse og gæstetoilet. Til lejemålet høre også 3 store garager samt dejlig stor have primært med græsplæne.

Den månedlige leje er 23.000 kr. plus forbrug. Huset har pilerensningsanlæg så afledningsafgiften er 0 kr. Der er nyt pillefyr til opvarmning.

Det er muligt at leje stalden til 8 heste samt folde med. Derudover er det muligt at leje yderligere lagerfacililteter hvis ønsket.

For nærmere info kontakt crg@broksoe.com eller mobil 26271297

Boligudlejning:

Vi har 15 huse med 17 lejemål under Broksø, beliggende henholdsvist i Faxe og Næstved Kommune. Det er muligt at komme på venteliste, send da en mail til crg@broksoe.com med beskrivelse af hvilken størrelse der ønskes, prismulighed samt information om arbejde og familiære forhold.

Stalden på Konradsfeld er ledig og kan lejes.

Det er muligt at leje hele stalden for 5.000 kr. for 8 bokse, eller leje en boks enkeltvis for 850 kr. Prisen er selvpasning. Der er 3 folde til og en ridebane (uden lys).

 For nærmere info kontakt Cathrine på crg@broksoe.com

Der er ingen bokse ledige på Broksø i den nye stald.

Det er 100 procent selvpas, men man kan indgå i en fælles pasningsordning. Islændere foretrækkes, det er muligt at blive skrevet op på venteliste