Diverse salg og leje

 Konradsfeld hovedbygning og avlskompleks udlejes.

IDer er ca. 450 m2 fordelt på to plan. Derudover er der fuld kælder der ikke er udnyttet. Førstesalen består af 6 gode store værelser samt en stor åben repos. Stueetagen har stort køkken og to stuer ensuite. Kontor, bryggers med gulvvarme, stor hall med brændeovn samt badeværelse og gæstetoilet. Til lejemålet høre også 3 store garager samt dejlig stor have primært med græsplæne.

Den månedlige leje er 23.000 kr. plus forbrug. Huset har pilerensningsanlæg så afledningsafgiften er 0 kr. Der er nyt pillefyr til opvarmning.

Det er muligt at leje stalden til 8 heste samt folde med. Derudover er det muligt at leje yderligere lagerfacililteter hvis ønsket.

For nærmere info kontakt crg@broksoe.com eller mobil 26271297

 

Vi har en byggegrund til salg på Mejerivej i Førslev på ca. 1050 m2. Idyllisk beliggende med udsigt over markerne. Kontakt crg@broksoe.com for yderligere information. 4690 Haslev, nærmere info følger.

 

Udstykning af Troelstrup Ege er afsluttet og alle 16 grunde er solgt. Yderligere et areal er udstykket og købt af 3 mand. Vi glæder os til de går i gang med arbejdet.