Nyhedsarkiv

Kommunalvalg

Det lykkedes mig at blive valgt ind i byrådet i Næstved i 2017 med 632 stemmer.
Er der spørgsmål, problemer el. gode ideer så send mig gerne en mail eller ring.

Se CV her

 

Grundlovsmøder

Husk vi afholder grundlovsmøde igen i år nærmere info om hovedtaler følger snarest

 I 2017 havde vi MEP Morten Løkkegaard og Jacob Jensen spidskandidat til Regionen som hovedtalere samt vores egne borgmesterkandidat Kristian Skov Andersen. Underholdningen klarede Ungdomsskolens Performance hold, samt John Ringstrøm som spillede i pauserne. Dejlig mad fra Sasa Catering og øl fra Kongebryg.

I 2016 havde vi Udenrigsminister Kristian Jensen og Forsvarsminister Peter Christensen som hovedtalere. Skøn øl fra Kongebryg, hoppeborg og underholdning ved Happy Hour

I 2015 havde vi Søren Pind som hovedtaler. Igen dejlig øl fra Kongebryg i Næstved som også stod for maden i år. 3 X Bjerre underholdt og der var som noget nyt hoppeborg til børn og barnlige sjæle.

I 2014 havde vi Sophie Løhde som hovedtaler. En dejlig dag med nyt islæt fra Kongebryg, dejlig lokal øl fra Næstved samt underholdning af Birgits Danseinstitut.

I 2013 var Lars Løkke Rasmussen hovedtaler. Masser af mennesker og dejlig mad fra Klemmenstrupgård produktionsskole samt underholdning fra Næstved Ungdomsskole

I 2012 havde vi Inger Støjberg som hovedtaler, skøn dag.

I 2011 var klimaminister Lykke Friis på som hovedtaler. En super medrivende taler.

I 2010 var Kristian Jensen hovedtaler, han talte for ca. 200 personer så det tiltrak ca. 50 gæster ekstra at Venstre i Faxe kom med. Dejligt

I 2009 var forsvarsminister Søren Gade her og talte for ca. 150 personer. Et dejligt arrangement. Tidligere har vi haft Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen, Bertel Haarder, Birte Rønn Hornbech med flere.

Tybjerg Privatskole

Super god skole som åbnede 1. august 2011 Læs meget mere om skolen på: www.Tybjergprivatskole.dk

Foreningen Bæredygtigt landbrug

Vi anbefaler at man melder sig ind i foreningen Bæredygtigt landbrug. De er meget engagerede og kæmper en brav kamp for at bevare et godt og konkurrencemuligt landbrug i Danmark. Vi understreger at foreningen er ikke et alternativ til den traditionelle landboforening og til Axelborg, men vi ser den som et godt supplement.

Påfugle

Påfuglekyllinger sælges igen

Nostalgisk foto af den brændte bygning.