Nyhedsarkiv

 

Marco Effekten

Vi har i juni 2020 haft besøg af Nordisk Film der har benyttet en del af hovedbygningen og omgivelserne til at optage Marco Effekten, som er filmatiseringen af Jussi Adler Olsens bog af samme navn. Den får premiere i februar 2021 og vi glæder os.

Kommunalvalg

Det lykkedes mig at blive genvalgt til byrådet i Næstved. Et stort tak til jer der har stemt på mig. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til jeres forventninger.

Er der spørgsmål, problemer el. gode ideer så send mig gerne en mail eller ring.

Se CV her

Grundlovsmøder

År 2020 er desværre aflyst pga. de restriktioner der er i forbindelse med Covid19. Vi vil glæde os til at byde jer velkommen i 2021

I 2019 kunne vi stemme til Folketinget hvilket jo gav en ekstraordinær fejring af grundloven. Som hovedtaler havde vi inviteret Torben Dalby Larsen, tidl. adm. dir for Sjællandske Medier. Derudover havde vi Sebastian Mylsted-Schenstrøm folketingskandidat for V, og Folketingsmedlem for S Magnus Heunicke på som talere.

I 2018 havde vi Bertel Haarder på besøg som hovedtaler. Det er altid en stor fornøjelse at have med Bertel at gøre. Han er uden tvivl den mest tilgængelige og flittige politiker jeg kender. Skøn mad igen fra Sasa Catering og øl fra vores lokale Kongebryg, og underholdnig fra Ungdomsskolen og John Ringstrøm.

I 2017 havde vi MEP Morten Løkkegaard og Jacob Jensen spidskandidat til Regionen som hovedtalere samt vores egne borgmesterkandidat Kristian Skov Andersen. Underholdningen klarede Ungdomsskolens Performance hold, samt John Ringstrøm som spillede i pauserne. Dejlig mad fra Sasa Catering og øl fra Kongebryg.

I 2016 havde vi Udenrigsminister Kristian Jensen og Forsvarsminister Peter Christensen som hovedtalere. Skøn øl fra Kongebryg, hoppeborg og underholdning ved Happy Hour

I 2015 havde vi Søren Pind som hovedtaler. Igen dejlig øl fra Kongebryg i Næstved som også stod for maden i år. 3 X Bjerre underholdt og der var som noget nyt hoppeborg til børn og barnlige sjæle.

I 2014 havde vi Sophie Løhde som hovedtaler. En dejlig dag med nyt islæt fra Kongebryg, dejlig lokal øl fra Næstved samt underholdning af Birgits Danseinstitut.

I 2013 var Lars Løkke Rasmussen hovedtaler. Masser af mennesker og dejlig mad fra Klemmenstrupgård produktionsskole samt underholdning fra Næstved Ungdomsskole

I 2012 havde vi Inger Støjberg som hovedtaler, skøn dag.

I 2011 var klimaminister Lykke Friis på som hovedtaler. En super medrivende taler.

I 2010 var Kristian Jensen hovedtaler, han talte for ca. 200 personer så det tiltrak ca. 50 gæster ekstra at Venstre i Faxe kom med. Dejligt

I 2009 var forsvarsminister Søren Gade her og talte for ca. 150 personer. Et dejligt arrangement. Tidligere har vi haft Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen, Bertel Haarder, Birte Rønn Hornbech med flere.

Foreningen Bæredygtigt landbrug

Vi anbefaler at man melder sig ind i foreningen Bæredygtigt landbrug. De er meget engagerede og kæmper en brav kamp for at bevare et godt og konkurrencemuligt landbrug i Danmark. Vi understreger at foreningen er ikke et alternativ til den traditionelle landboforening og til Axelborg, men vi ser den som et godt supplement.

Påfugle

Påfuglekyllinger sælges ikke pt.