Nyhedsarkiv

 

 

Vi har pr. 1.januar 2024 valgt at forpagte jorden og dele af laderne ud til Tybjerggård som vi i forvejen har samarbejdet med gennem flere år. 

Marco Effekten

Vi havde i juni 2020 haft besøg af Nordisk Film der har benyttet en del af hovedbygningen og omgivelserne til at optage Marco Effekten, som er filmatiseringen af Jussi Adler Olsens bog af samme navn. 

Filmen Danmarks Sønner skød også en del scener i skoven, ved jagtvognen og ved søen.

Morten Korch filmen Slottet blev optaget på Broksø i slut 50'erne og er en skøn familiefilm

Grundlovsmøder

I 2024 havde vi Forsvarsminister Troels Lund Poulsen som årets hovedtaler. 
Et godt og velbesøgt arrangement. Derudover direktør for den præhospitale center Benny Jørgensen samt gruppeformand Kenneth Sørensen, byrådsmedlem Suleyman Yûcel, og Eu kandidat Thorbern Alexander Klingert. Der var god underholdning af John Ringstrøm, lækre hotdogs mm fra Phønix grillen og traditionen tro super øl fra lokale Kongebryg

I 2023 kom Landbrugsminister Jakob Jensen til årets grundlovsmøde som taler, sammen med debattør AnneSofie Allarp og første viceborgmester fra Køge Ken Kristensen og der var underholdning ved musiker John Ringstrøm samt illusionist Marco Thomsen

I 2022 havde vi besøg af Jakob Jensen som repræsentant for regionen. Linnea Søgaard-Lindell fra EU, og Erling Bonnesen fra Folketinget. En dejlig dag.

I 2021 havde vi besøg af EP medlem Asger Christensen som gav et rigtig godt billede af hvordan det er at sidde i Europaparlamentet. Dernæst var vores lokale folketingskandidat Jakob Panton, og Borgmesterkandidat Kristian Skov Andersen også blandt talerne

I 2020 er desværre aflyst pga. de restriktioner der er i forbindelse med Covid19. 

I 2019 kunne vi stemme til Folketinget hvilket jo gav en ekstraordinær fejring af grundloven. Som hovedtaler havde vi inviteret Torben Dalby Larsen, tidl. adm. dir for Sjællandske Medier. Derudover havde vi Sebastian Mylsted-Schenstrøm folketingskandidat for V, og Folketingsmedlem for S Magnus Heunicke på som talere.

I 2018 havde vi Bertel Haarder på besøg som hovedtaler. Det er altid en stor fornøjelse at have med Bertel at gøre. Han er uden tvivl den mest tilgængelige og flittige politiker jeg kender. Skøn mad igen fra Sasa Catering og øl fra vores lokale Kongebryg, og underholdnig fra Ungdomsskolen og John Ringstrøm.

I 2017 havde vi MEP Morten Løkkegaard og Jacob Jensen spidskandidat til Regionen som hovedtalere samt vores egne borgmesterkandidat Kristian Skov Andersen. Underholdningen klarede Ungdomsskolens Performance hold, samt John Ringstrøm som spillede i pauserne. Dejlig mad fra Sasa Catering og øl fra Kongebryg.

I 2016 havde vi Udenrigsminister Kristian Jensen og Forsvarsminister Peter Christensen som hovedtalere. Skøn øl fra Kongebryg, hoppeborg og underholdning ved Happy Hour

I 2015 havde vi Søren Pind som hovedtaler. Igen dejlig øl fra Kongebryg i Næstved som også stod for maden i år. 3 X Bjerre underholdt og der var som noget nyt hoppeborg til børn og barnlige sjæle.

I 2014 havde vi Sophie Løhde som hovedtaler. En dejlig dag med nyt islæt fra Kongebryg, dejlig lokal øl fra Næstved samt underholdning af Birgits Danseinstitut.

I 2013 var Lars Løkke Rasmussen hovedtaler. Masser af mennesker og dejlig mad fra Klemmenstrupgård produktionsskole samt underholdning fra Næstved Ungdomsskole

I 2012 havde vi Inger Støjberg som hovedtaler, skøn dag.

I 2011 var klimaminister Lykke Friis på som hovedtaler. En super medrivende taler.

I 2010 var Kristian Jensen hovedtaler, han talte for ca. 200 personer så det tiltrak ca. 50 gæster ekstra at Venstre i Faxe kom med. Dejligt

I 2009 var forsvarsminister Søren Gade her og talte for ca. 150 personer. Et dejligt arrangement. Tidligere har vi haft Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen, Bertel Haarder, Birte Rønn Hornbech med flere.

Foreningen Bæredygtigt landbrug

Vi anbefaler at man melder sig ind i foreningen Bæredygtigt landbrug. De er meget engagerede og kæmper en brav kamp for at bevare et godt og konkurrencemuligt landbrug i Danmark. Vi understreger at foreningen er ikke et alternativ til den traditionelle landboforening og til Axelborg, men vi ser den som et godt supplement.

Påfugle

Påfuglekyllinger sælges ikke pt.