Persondata forordningen

Privatlivspolitik

Grundet de nye EU regler, skal vi nu oplyse at vi rent faktisk tænker over hvordan vi opbevarer data og hvad vi registrerer omkring jer der henvender sig til os.

Derudover skal vi fortælle jer om jeres rettigheder i forbindelse med den registrering.

Hvad indsamler og behandler vi?

  1. Oplysning om boligansøgere. Når I henvender jer for at stå på vores venteliste til en bolig, opbevarer vi oplysningerne. Det drejer sig om: navn, adresse, telefonnummer, mail, job o. lign.
  2.  Oplysning om lejere. Når du har indgået en lejekontrakt opbevarer vi oplysninger om, navn, adresse, mail, telefonnummer, job o.lign
  3. Oplysninger om jagtansøgere. Navn, adresse, mail samt telefonnummer
  4. Oplysninger om jagtlejer og konsortiemedlemmer: Navn adresse, mailadresse, telefonnummer og evt. registreringsnummer på bilen.
  5. Oplysning om forpagtere og bortforpagtere: Navn, adresse, telefonnummer, cvr. nummer, mailadresse og evt. kontonummer.
  6. Oplysninger om jobansøgere: Navn, cv, adresse, telefonnummer og mailadresse.
  7. Oplysninger om kunder i skoven eller af andre ydelser. For at kunne sende en faktura har vi brug for cvr. hvis du er virksomhed, navn, adresse, telefonnummer og mailadresse da al fakturering primært foregår elektronisk

Hvor får vi oplysninger fra:

Som regel får vi dem direkte fra dig. I nogle tilfælde modtages oplysninger fra andre kilder, ligesom der af og til tages referencer. Vi køber ikke oplysninger om dig fra tredjemand.

Hvad er formålet:

Formålet er at vi kan få fat i jer hvis det I efterspørger bliver tilgængeligt. Dvs. kommer der et ledigt hus eller stilling o. lign. Vi bruger kun dine data til det formål, de er indsamlet og vi videregiver dem ikke til tredjemand uden efter aftale.

Dine rettigheder:

Ifølge persondataforordningen har du en række rettigheder.

  1. Du har ret til at vide, at vi har oplysninger om dig
  2. Du har ret til at vide hvilke oplysninger vi har.
  3. Du har ret til at bede os om at rette eller slette oplysninger om dig, hvis du mener de er forkerte eller giver et forkert indtryk. Vi vil naturligvis slette dem hvis ikke vi har brug for dem for at overholde anden lovgivning ex. bogføringsloven.

Du/ I er altid velkomne til at skrive hvis der er spørgsmål eller ønsker om ændring. Broksø er den dataansvarlige og I kan skrive på crg@broksoe.com